Vanaf maandag 15 juni wordt onze dienstverlening terug opgestart en staan we klaar om jullie verder te helpen met al jullie vrijetijdswensen.  Onze werking ziet er tot 30 augustus wel anders uit.

Om deze veilig aan te bieden verplaatsen we ons nog niet naar onze zitdagen. We staan op de volgende manieren klaar voor jullie:

1. .Je kan ons weer telefonisch bereiken. Dit van maandag tot en met vrijdag tussen 9u-12u en tussen 13u-16u op 011/23 24 95
  2. Ook helpen we je graag verder via mail op de gekende mailadressen
  3. Geef je er toch de voorkeur aan om een persoonlijk gesprek met een vrijetijdsbemiddelaar aan te gaan? Dit kan met een videogesprek. Je kan dit telefonisch of via mail laten weten. We bezorgen je dan een afspraak en een link waarmee we een videogesprek kunnen voeren. Dit via het platform Jitsi Meet.
    Werk je met een laptop? Je kan via de bezorgde link rechtstreeks het gesprek starten. Hiervoor dien je wel de browser van Google Chrome of Firefox te gebruiken.
    Werk je met een smartphone of tablet? Installeer dan eerst even de "Jitsi Meet" app.